Ontspanningsmassage

Mijn ontspanningsmassage is ontworpen om je te helpen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en je terug te brengen naar een staat van rust en ontspanning. Deze rustgevende massage bevordert diepe ademhaling, ontspant je spieren en stimuleert je bloedsomloop. Het is een perfecte remedie om je gezondheid – zowel fysiek als mentaal – te behouden en preventief te werken tegen stress gerelateerde aandoeningen.

Ontspan met de zachte kracht van amandelolie.
Tijdens de ontspanningsmassage behandel ik je lichaam met een zachte en rustige massage, waarbij we natuurlijke warme amandelolie gebruiken. Voel hoe je spieren soepeler worden en geniet van de aangename warmte die door je huid straalt terwijl je je overgeeft aan totale ontspanning. Deze massage biedt diepe rust aan elk deel van je lichaam, waardoor je je als herboren zult voelen – alsof je opnieuw bent opgeladen!

Of je nu de voorkeur geeft aan een volledige lichaamsmassage of een gerichte massage op bepaalde lichaamsdelen, we hebben het voor je. En als je liever etherische oliën dan amandelolie gebruikt, dan kan dat ook.

Of je nu een moment van rust zoekt, de stress van de dag wil loslaten of preventief wil werken aan je gezondheid, een ontspanningsmassage is de perfecte oplossing.


De olie soorten zijn houtmix en amandelmix.

Amandelolie mix. De amandel olie mix bestaat uit macadamianoot, jojoba en vitamine E.
Amandel olie is een verzachtende en voedende olie die zeer geschikt is voor alle huidtypes, maar met name voor de droge, rijpere en babyhuid.
De macadamianoot is zacht en hydraterend. Het is een ideale bescherming voor de droge, ruwe huid.
Jojoba stimuleert het herstel van littekens. Beschermd de huid en haar tegen weersinvloeden. Het is zeer geschikt voor een droge of geïrriteerde huid, vette of acne huid, psoriasis en eczeem.
Vitamine E is geschikt voor wondjes en littekens. Het vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Houtmix olie
Deze heerlijke massage olie is op basis van diverse gemengde houtgeuren en geeft een warm en ontspannen gevoel. Vooral tijdens de koude dagen geeft deze olie een geweldige beleving.