Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat u weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze heerlijke massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige ontspanningsmassage preventief werken.

Tijdens de ontspanningsmassage wordt uw lichaam rustig en zachtjes gemasseerd met natuurlijke warme amandelolie. U voelt uw spieren soepeler worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen. Deze massage schenkt een diepe ontspanning aan elk deel van uw lichaam. Aan het eind van deze massage voelt u zich als herboren, een nieuw mens!

Uiteraard wordt de ontspanningsmassage aangepast aan uw wensen. U kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam of voor een deel van het lichaam. Daarbij is het ook mogelijk om gemasseerd te worden met etherische oliën in plaats van met amandelolie.


Houtmix olie
Deze heerlijke massage olie is op basis van diverse gemengde houtgeuren en geeft een warm en ontspannen gevoel. Vooral tijdens de koude dagen geeft deze olie een geweldige beleving.

Balinese kokosolie
Deze olie is op basis van amandel, argan en kokos olie. De olie heeft een heerlijk zoete geur, het verwarmd en kalmeert de huid. De olie helpt tegen pijnlijke spieren en een geïrriteerde huid.

Druivenpitolie
De geurloze druivenpit olie is niet vet en trekt gelijk de huid in. Deze olie reguleert het eigen vet en vochtgehalte van de huid en heeft een antiverouderingseffect.

Citroengrasolie
Deze olie werkt rustgevend en helpt stress te verminderen. Daarbij is de olie goed voor de vettige huid en werkt goed tegen puistjes en oneffenheden.