Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.
Ik ben Soraya en in 2004 ontdekte ik de fascinerende wereld van voetreflexologie, wat het begin is geweest van mijn professionele reis in de helende kunst van massage. Na het volgen van de opleiding Voetreflexmassage was ik volledig in de ban van dit vakgebied. Sindsdien is mijn missie om mensen te helpen hun lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen en zich beter te laten voelen.

Rond dezelfde tijd begon ik de principes van Shiatsu te verkennen, een Oosterse drukpuntmassage. Het brengt me enorm veel vreugde om mijn cliënten een ontspannende ervaring te bieden, en te zien hoe hun lichaam – door het toepassen van druk op specifieke energiebanen – verlichting kan vinden van pijn, spanning en vermoeidheid.

Ik ben gepassioneerd over mijn vak en het brengt mij veel voldoening om mijn klanten te kunnen helpen. Ik zet mij in om mijn vaardigheden voortdurend te verbeteren en nieuwe technieken te leren, door regelmatig deel te nemen aan aanvullende trainingen en workshops. Hierdoor ben ik in staat om beter in te spelen op specifieke klachten, zoals hoofdpijn, heupinstabiliteit en hielspoor. Naast mijn diploma’s in Voetreflexmassage en Shiatsu, ben ik ook gecertificeerd in het uitvoeren van cupping en bindweefsel-, hoofdpijn-, triggerpoint, psoas- en nervus vagus massages.

Sinds 2015 heb ik mijn kennisgebied uitgebreid en ben ik gediplomeerd pedicure. Voor zachte en goed verzorgde voeten ben je bij mij dan ook aan het juiste adres.

Gun jezelf de helende kracht van massage en verzorging voor je voeten. Maak vandaag nog een afspraak, je bent van harte welkom!