Shiatsumassage

Ontdek de kracht van Shiatsu: Japanse drukpuntmassage voor fysieke en emotionele harmonie.

Shiatsu, letterlijk vertaald als “vingerdruk” vanuit het Japans, is een traditionele drukpuntmassage die helpt bij het voorkomen, verminderen en elimineren van zowel fysieke als emotionele klachten. Deze bijzondere massage maakt gebruik van drukpunten, toegepast met de vingertoppen en handpalmen, op specifieke gebieden van het lichaam. In combinatie met rotaties en strekkingen draagt Shiatsu bij aan het natuurlijke herstelproces van het lichaam en helpt het ziektes te bestrijden.

Geef je lichaam een boost met Shiatsu
Shiatsu stimuleert je bloedsomloop en vochthuishouding en versterkt je basisconditie. Hierdoor kan het bijdragen aan de vermindering van lichamelijke klachten zoals rugpijn en stijfheid in de nek en schouders. Daarnaast bevrijdt Shiatsu opgesloten emoties en spanningen, waardoor je vitale energie weer vrij kan stromen.
Het resultaat? Een nieuw gevoel van evenwicht en harmonie.

In tegenstelling tot traditionele Shiatsu, die op de grond wordt uitgevoerd, vindt mijn Shiatsu behandeling plaats op een comfortabele massagetafel. Dit zorgt voor extra comfort en gemak voor jou tijdens de behandeling.

Of je nu fysieke verlichting zoekt, je emotionele welzijn wilt verbeteren, of simpelweg de voordelen van deze oude Japanse praktijk wilt ontdekken, een Shiatsu massage is altijd een goede keuze.