Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen en zorgt voor een optimale doorbloeding, verstevigt de huid en heft blokkades op. Daardoor is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen verklevingen ontstaan.

Het gezicht
Een bindweefselmassage in het gezicht maakt uw huid weer stralend. De behandeling zorgt ervoor dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd, verklevingen los gemasseerd worden en de doorbloeding wordt geoptimaliseerd. De huid wordt hierdoor gelift en krijgt weer een stralende teint.

​Wat kan de bindweefselmassage voor uw gezicht betekenen?
– Vermindering van lijntjes en rimpels, de huid wordt steviger en strakker;
– De doorbloeding wordt gestimuleerd;
– Aanmaak van collageen;
– De toevoer van voedingsstoffen en zuurstof neemt toe;
– Verbetering van de huidconditie.

Bindweefselmassage voor het lichaam
Bindweefselmassage voor het lichaam werkt in de diepere lagen van de huid om daar het weefsel te stimuleren om vervolgens de onderhuidse verklevingen los te maken. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.

​Resultaten bindweefselmassage voor het lichaam:
– Opheffing van verklevingen;
– Verhelpt cellulitis;
– Minder last van vermoeide benen;
– Versteviging van de huid en stimuleert de aanmaak van bindweefsel;
– Sneller afvallen in combinatie met sporten;
– De huid wordt strakker;
– Verminderd stress.

Behandeladvies
De bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. Na elke behandeling zul je het resultaat zien en voelen. In combinatie met een gezonde levensstijl kan bindweefselmassage extra positief effect hebben op uw gezicht en uw lichaam. Voor het beste resultaat adviseer ik 5 weken achter elkaar eenmaal per week een behandeling te ondergaan.