Over

Soraya

In 2004 raakte ik geïnspireerd door voetreflexologie. Ik volgde de opleiding Voetreflexmassage en was meteen verkocht. Sindsdien help ik mensen om hun lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen en zich beter te laten voelen.
Rond dezelfde tijd ben ik mij gaan verdiepen in Shiatsu, een Oosterse drukpuntmassage. Ik vind het heerlijk om mensen te laten ontspannen en te zien hoe een lichaam – door druk uit te oefenen op de energiebanen – vrij kan komen van pijn, spanning en vermoeidheid.

Ik vind mijn vak erg interessant en help mijn klanten met veel plezier. Om deze reden volg ik geregeld nieuwe trainingen en workshops om mijn klanten beter te kunnen helpen bij bijvoorbeeld specifieke klachten als hoofdpijn, heupinstabiliteit en hielspoor. Naast mijn Voetreflexmassage en Shiatsu diploma’s ben ik gecertificeerd om bij mijn klanten cupping, bindweefsel-, hoofdpijn- en triggerpointmassages toe te passen.

Ook ben ik sinds 2015 gediplomeerd pedicure. Voor zachte en verzorgde voeten bent u bij mij dan ook aan het juiste adres.

Verwen uzelf en maak een afspraak. U bent van harte welkom!