Triggerpointmassage

Heb je last van chronische pijn? Deze gespecialiseerde triggerpointmassage kan je de verlichting bieden waar je naar op zoek bent. Triggerpoints zijn kleine, pijnlijke contracties of ‘knopen’ in de spieren, die vaak aan de bron liggen van vele pijnklachten. Het unieke aan deze knopen is dat ze vaak niet op dezelfde plek liggen als waar je de pijn ervaart, wat diagnose en behandeling complex kan maken.

Begrijp het effect van triggerpoints
Triggerpoints kunnen voortdurende spanning of verzwakking in de spieren veroorzaken, die kunnen doorwerken op pezen of aanhechtingspunten. Na verloop van tijd kunnen deze klachten zich zelfs uitbreiden naar de gewrichten. Daarom is het essentieel om ze tijdig te identificeren en te behandelen.

Wat kun je verwachten van triggerpointmassage?
Het doel van onze triggerpointmassage is om de bron van je klachten te achterhalen en effectief te behandelen. Deze therapeutische massage is intensief, maar wordt afgewisseld met ontspannende technieken om ervoor te zorgen dat je comfortabel blijft tijdens de behandeling.

Of je nu worstelt met aanhoudende rugpijn, last hebt van spanningshoofdpijn of andere pijn gerelateerde klachten, onze triggerpointmassage kan helpen. Door deze gespecialiseerde behandeling te ondergaan, kun je niet alleen verlichting vinden, maar ook bijdragen aan het voorkomen van toekomstige pijnklachten.